محل تبلیغات شما

 

شیوع ویروس کرونا در جهان ، پدیده جدیدی است که شاید تاریخ از آن بعنوان یک پدیده منحصر به فرد یادکند که توانست بسیاری از مناسبات و عادات ملتها و اجتماع و اقتصاد و ت را مورد تغییر اجباری قرار دهد ، ویروسی که سرعت شیوع آن مرزها را در نوردید و موجب تزل و به هم ریختگی سیستم درمانی و پزشکی تمامی کشورهای جهان شد . آمار مرگ و میر این ویروس چنان شوک عظیمی به جامعه جهانی وارد کرد که تمامی دولتها تدابیر شدید بهداشتی و نظامی پیشه کردند تا بتوانند در پیشرفت وحشیانه این ویروس خلل ایجاد کنند و زمان بیشتری برای فائق آمدن به این پدیده شوم بخرند . 

اما در این میان عملکرد دولت دوازدهم می تواند مورد بررسی موشکافانه و تیزبینانه قرار گیرد آنجا که برخلاف توصیه های سازمان بهداشت جهانی مبنی بر عدم عجله ی کشورها برای بازگشت به وضعیت عادی، اصرار بر بازگشت سریع وضعیت عادی به جامعه را دارد . 

با کنار هم قرار دادن برخی اتفاقات و نگاه تمندانه به گفتارها و کردارهای شخصیتهای مختلف درگیر این جنگ بیولوژیک ، میتوان به نتایج خردمندانه اما تاسف آوری رسید . 

قبل از ورود به اصل ماجرا ، باید  این مسئله را یادآوری کنم که حساب وزارت بهداشت و کادر درمانی از شخص جداست ، زیرا نگارنده معتقد است ، دکتر سعید نمکی بعنوان وزیر بهداشت و همکاران شجاع و خستگی ناپذیرشان در مجموعه درمانی کشور ، با نگاه علمی و تخصصی ، با رویکرد جهادی و انقلابی در خصوص مبارزه با کرونا وارد عرصه شده اند و در حد توان و امکانات خود سعی در روشنگری و خدمات رسانی به ملت داشته اند و در این مسیر بارها مورد تشویق و تقدیر رهبر معظم انقلاب و مردم عزیز قرار گرفته اند و شاید بی مهری های شخص رئیس دولت به این وزارتخانه به همین دلیل باشد . پس همواره باید قدردان زحمات این مدافعان حریم سلامت جامعه بود و برای موفقیت و سلامتشان و هدایت کسانی که به نگاه کارشناسی آنان توجه نمی کنند دعا کنیم . 

اما مسئله اصلی چیز دیگری است . 

می دانیم اکثریت مسئولان حاضر دولت طی دوره 40 ساله انقلاب اسلامی در صدر مدیریت ایران اسلامی بوده اند و بی راهه نیست اگر معتقد باشیم شاکله معیوب و در هم ریخته بروکراسی اداری و مدیریتی کشور توسط همین تیم حاکم پایه ریزی و هدایت شده است ، ناگفته پیداست که تیم کاری حاضر به تجربه نشان داده است که با ادعای ت مداری و حقوقدانی ، سالهاست تمامی مناسبات کشور را ت زده و جناحی کرده است و خروج از این وضع به این زودی ها متصور نیست مگر آنکه خداوند عنایتی فرماید و جوانان انقلابی از سدهای بتنی و حصارهای پولادین گذر کنند و به سیستم مدیریت کشور وارد شوند . 

همین مناسبات کاملا ی که بر تمامی امور کشور سایه انداخته موجب شده است در موارد متعددی ، نظرات کارشناسان آگاه مورد بی توجهی مسئولان واقع شود و فجایعی همچون قرارداد ننگین و خسارت بار برجام در کاسه ملت ایران قرار گیرد . همین نگاه ت زده در مورد کرونا نیز ، مسیر حرمت علمی و جهادی سیستم درمانی و نظامی کشور را تحت الشعاع قرار داده و موجب شده است رئیس دولت دوازدهم ، تصورات و موهومات شخصی خود را بر کار کارشناسان مقدم دارد و زمینه خنثی شدن اقدامات موثر صورت پذیرفته را فراهم آورد . 

اظهارات متناقض با کادر درمانی طی روزهای اخیر نشان از یک شکاف عمیق در نوع نگرشها و تصمیمات در دولت دوازدهم دارد ، از یک سو نگاه تخصصی کادر درمانی مبنی بر خانه نشینی حداکثری مردم و رعایت سخت گیرانه بهداشت فردی و عمومی برای جلوگیری از شیوع کرونا و از سوی دیگر اصرار رئیس دولت به فعال بودن ادارات و بانکها و کارخانجات تولیدی که زمینه ساز حضور مردم و گسترش شیوع بیماری خواهد بود . 

این تناقضات آنقدر آشکار است که اگر سخنان روزانه رئیس دولت با وزیر بهداشت و دیگر مسئولان مقایسه شود قابل درک خواهد بود . 

همانگونه که بعد از سخنان سردار باقری فرمانده ستاد کل نیروهای مسلح و مامور به تشکیل قرارگاه بهداشتی درمانی از طرف مقام معظم رهبری  مبنی بر خلوت سازی خیابانها ، یک تنه جلوی این تصمیم ایستاد گفت که اعتقادی به قرنطینه و اینگونه اقدامات ندارد ، در موارد متعددی اقدام به مداخله در تصمیمات ستاد ملی کرونا کرده که از نگاه نگارنده تمامی این مداخلات جنبه ی و منفعت طلبانه دارد . 

شاهد بودیم که طی سالهای اخیر در امورات مختلفی که توسط دولت برنامه ریزی و اجرا شده همواره اتفاقات ناگواری به همراه داشته به طوری که معروف است دولت با تزیع سبد کالا هم کشته میگیرد . 

در مسئله بنزین و حوادث آبان ماه هم همین رویه را شاهد بودیم .

کرونا یک فاجعه ی بین المللی به وجود آورده و تمامی دولتها بعنوان اولین اقدام سعی در قرنطینه سازی و تهیه و توزیع اقلام مود نیاز مردم درب خانه هایشان را دارند تا از حضور در اجتماع کاسته شود ، به گونه ای که دولت چین علی رغم قرنظینه شهر ووهان و اقدامات سخت گیرانه نظامی و امنیتی ، بعد از 4 ماه توانست آمار مبتلایان در یک روز را به صفر برساند لیکن مسئولان دولت ایران هنوز تصمیم به این کار نگرنه و خطرناک ترین راه را برای کنترل بیماری در پیش گرفته اند که همان حضور مردم در جامعه و ابتلای حداکثری تا مقاوم شدن جماعه به این ویروس است .  

همچنین در موضوع کرونا که به نوعی دفاع بیولوژیک در برای ویروسی همه گیر است شاهد زمینه سازی برای بهره برداری ی از ماجرا توسط رئیس دولت دوازدهم هستیم . 

حال چرا و چگونه ؟ 

میدانیم عمر دولت دوازدهم در حال اتمام است و ملت ایران قانونا یکسال دیگر دولت دیگری را انتخاب خواهد کرد و از وجود دولت دوازدهم خلاص خواهد شد لیکن برگزاری انتخابات ریاست جمهوری برعهده ی دولت است .  تصور نگارنده این است که یاران اکبر هاشمی رفسنجانی که روزی در پی مادام العمر کردن ریاست جمهوری وی بودند هرگز نمیتوانند به دل کندن از این کرسی جذاب و پرمنفعت فکر کنند و همانگونه که بارها در طول تاریخ انقلاب اسلامی اثبات کرده اند ، در جستجوی هر بهانه ای هستند تا انتخابات را به تاخیر انداخته و یا لغو کنند.

حال اگر ویروس کرونا با بهره گیری از دانش و تخصص کادر درمانی و فعالیتهای جهادی و انقلابی و اجرای قرنطینه سخت گیرانه همراه با تامین نیاز های ضروری مردم درب خانه هایشان ، به زودی کنترل و ریشه کن شود ، دولت دوازدهم عملا از چند ماه آینده  باید شروع به زمینه سازی انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 کند و کشور را بعد از انتخابات تحویل دولتی بهد که بدون ذره ای تردید نه تنها ذره ای شباهت و همگونی با دولت دوازدهم ندارد بلکه به احتمال زیاد اسناد 8 سال خیانت و کم کاری دولت دوازدهم را فاش خواهد کرد . پس در این زمان بهترین گزینه برای ادامه شیوع کرونا و زمین گیری مردم تا سال آینده و لغو انتخابات خواهد بود . 

سند این گفته را در سخنان هر روزه رئیس دولت میتوان یافت آنجا که چندین بار تَکرار کرده است ، به این زودی ها از این ویروس خلاص نخواهیم شد و باید ماه ها با آن زندگی کنیم و  یا تصمیمات بی خردانه ای که دولت برای تعطیلی برخی اصناف و اصرار به خانه نشینی آنان بدون تامین نیازهای ضروری آنان و خانواده ها و فرزندانشان از نان و خوراک گرفته تا لوازم بهداشتی و .  نه تنها وضعیت سلامت و جان آنان را مورد تهدید قرار داده است بلکه موجب بروز برخی اعتراضات اجتماعی نیز خواهد شد ، معنایی جز حضور اجباری مردم حتی بصورت مخفیانه در محل کسب و کار برای تامین نیازهای ضروری خانواده هایشان ندارد که این امر نیز موجب گسترش ویروس کرونا خواهد شد . 

به اعتقاد بسیاری از عاقلان و متخصصان ، تنها راه کنترل این ویروس ناشناخته ، قرنطینه عمومی است همانگونه که بسیاری از آگاهان و حتی وزیران سابق بهداشت و درمان به نامه نگاری کرده و خطر تصمیمات ناآگاهانه برای جان مردم را به وی گوشزد کرده اند . 

نگارنده معتقد است نمی توان از دولتی که با سبد کالا کشته میگیرد انتظار داشت با کشته های کرونا ، ماهی ی نگیرد . پس پیشنهاد میشود در این برهه حساس که مجلس شورای  اسلامی همچون دیگر برهه های حساس میدان را خالی کرده است ، قوه قضائیه به داد ملت برسد و با استفاده است ابزارهای قانونی ، خطاهای انسانی رخ داده در مبارزه با کرونا که به مرگ و بیماری هزاران نفر منجر شده است را به سرعت و موشکافانه پیگیری کند و با روشنگری و استفاده از ابزارهای قهری خود موجب تنبیه و خروج خاطیان از چرخه ی تصمیم سازی و  ورود نخبگان به عرصه مبارزه با این ویروس و نابودی سریع تر آن گردد .

ندانستن یا شیطنت؟!

جوان آخرالزمانیِ حرم

بروید و کشته شوید ....

، ,دولت ,کرونا ,مردم ,دوازدهم ,ویروس ,دولت دوازدهم , ,رئیس دولت ,به این ,این ویروس ,تامین نیازهای ضروری ,انتخابات ریاست جمهوری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

وبلاگ حقوقی ناصر تورانی